Irodaszer ügyvédi irodáknak

Egy ügyvédi iroda életében nem mindegy, hogy milyen minőségű irodaszert használ. Mivel rengeteg irodaszer fogy akár egy közepes méretű irodában is, súlyos összegeket lehet megspórolni a jó kiválasztással.

Egy ügyvéd állandóan fogyó irodaszerei

  • irattartók
  • dossziék
  • fénymásolópapír
  • tollak
  • post it
  • és még számos irodaszer, reprezentáció vagy tisztítószer – melyek beszerzésében hatékonyan segítünk!

Irodaszer használati felmérés ügyvédeknek!

Őszintén: Ön pontosan nyomon követi, hogy mennyi irodaszer fogy el havonta vagy évente az irodájában? Tudta, hogy a legtöbb cégvezető akkor szembesül a beszerzés fontosságával, amikor már valami kifogyott? És azt tudta, hogy a cégek 97%-a minden irodaszer beszerzés során vásárol valami felesleges dolgot?

Nézzen szét az irodájában, fogadni merünk, hogy van pár extra csomag gémkapocs vagy néhány doboz – egyébként évente csak 1-2 alkalommal használt – rajzszeg. Az is lehet, hogy az Ön cégében a Post-Itekből van számos dobozzal és nem tudja megmondani, miért vásároltak ennyit belőle!

Nos, mi tudjuk!

Ahogy azt már említettük a cégek az irodaszer beszerzés során mindig vásárolnak valami feleslegeset is – például kifogy a fénymásolópapír, akkor bevásárolunk még pár irodaszert, hogy nehogy holnap az fogyjon ki!

Ha a vállalkozások figyelemmel kísérnék az irodaszer használati szokásaikat, akkor rengeteg időt és pénzt spórolnának meg – tehát a szolgáltatásunk legelső pontja már több tízezer forint* és több óra* megtakarítást jelent Önnek – és ebben olyannyira biztosak vagyunk, hogy…

az irodaszer használati felmérés: díjmentes!

Önnek nincs más dolga, mint:

  1. Kitölteni az előzetes irodaszer használati online kérdőívet – mindössze pár perc alatt
  2. Lehetséges, hogy kollégánk néhány kérdésére még válaszolnia kell

Ennyi az egész, mi a válaszai alapján pontosan megmondjuk milyen irodai eszközre, milyen gyakran van szüksége!

A második lépésben pedig komplett, kiszámítható árajánlatot aduk Önnek, amelyre Ön természetesen mondhat nemet, ha jobb megoldást tud.

Kérje díjmentes irodaszer használati felmérésünket és mi pontosan megmondjuk Önnek, mire van szüksége. Kiszámíthatóbbá tesszük irodaszer beszerzését. Természetesen a felmérés kitöltése semmilyen vásárlási kötelezettséget nem von magával.